Idag var jeg på cupcake kurs med Cava&Cupcakes på Studio Netting Oslo.
Kurset gikk på å lære seg å lage 3 forskjellige frostinger. Frostingene var :Hvit sjokolade-fudge
Bringebær frosting og Sitron-kremost frosting.
Kurset varighet var 3 timer. Og lokalet hadde grei med plass. Vi skulle egentlig være 9 stk,men ble
bare 6 stk som jeg syns var veldig greit,for det ble mer plass og mer intimt.
Personen som arrangerte kurset heter Anne-Marie Lindholt. Veldig hyggelig jente :)
Før vi begynte med laging av frostinger og dekorering så ble vi servert deilig musserende Cava :)
Jeg som ikke hadde spist mer enn en banan og litt kaffe,så tok det ikke lang tid før man ble i godt
humør haha. Og som vi koste oss :)
Denne Cavaen var min favoritt NAM NAM. Den må jeg bare få tak i :)
Min vennine Camilla ble også med på kurs,og som dere se så ble hun også i godt humør av Cavaen ;) GLIIIIIISSSS haha
Her er mine cupcakes :)
Kjempe gøy var det :)
Camilla sine :)
Anbefaler absolutt å ta ett kurs hos Cava & Cupcakes,og de arrangerer også Cava lunsjer.
Neste er 22 oktober,og jeg har tenkt å melde meg på. Gå inn på linken dere for påmelding :)
http://cavaandcupcakes.blogspot.com/
Velkommen! Her legger jeg ut mine bake prosjekter og håper dere finner noe som frister. Og jeg håper siden er grei å tolke!
Banan sjokolade cupcakes med fondant og marsipan pynt
Lagde disse søte banan og sjokolade cupcakes med fondant lokk og marsipan pynt til min vennines datters navnefest denne lørdagen :) Ble søte de ;) Oppskriften ligger her på bloggen min.
Enjoy
Enjoy
Ostekake med bringebærkrem på browniebunn
Idag ble det baking av Ostekake med bringebærkrem og browniebunn. Dette var bare helt HIMMELSK!!! Alle mine favoritt smaker satt sammen i en :) Håper dere syns den er like god som meg:) Oppskriften er fra Hummingbird bakery
Brownie: 200 grovhakket mørk sjokolade
200 g usaltet smør romtemp.
250 g melis
3 egg romtemp
110 g hvetemel
Varm opp ovnen til 170 grader
Ha sjokoladen i en varmebestandig bolle og sett den over en kjele med kokende vann. Ikke la bunnen komme nær vannet. La den smelte til den er glatt. Ha smør og melis sammen i en kjøkkenmaskin og bland sammen godt. Tilsett så ett og ett egg om gangen. Bland gradvis melet,bland godt hver gang.Tilsett den smeltede sjokoladen sakte og bland godt.Så heller du blandingen over i en liten langpanne (33x23x5 cm) dekket med bakepapir.
Ostekake:
400 g kremost
150 g melis
1/2 ts vaniljesukker
2 egg
Ha kremost,melis,og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin og kjør det på lav hastighet
til en glatt og tykk masse.Tilsett ett egg om gangen mens maskinen går.Blandingen skal
være glatt og kremaktig. Man kan øke hastigheten på slutten så den blir mer fluffy.
Bre fyllet over browniebunnen,og stek den i midten av ovnen i 30-40 min,eller til ostekaken
er fast å ta på og svak gyllen i kantene.
Avkjøl helt.Dekk til å la den stå i kjøleskapet i 2 timer eller over natten.
Kremtopping:
3 dl kremfløte
100 g melis
150 g bringebær
Ha fløte,melis og bringebær i en kjøkkenmaskin og visp det til det er fast,men
ikke stivt. Ta kaken ut av kjøleskapet og over på ett brett.Smør toppingen jevnt utover
brownien og pynt med bringebær.
ENJOY!!
Brownie: 200 grovhakket mørk sjokolade
200 g usaltet smør romtemp.
250 g melis
3 egg romtemp
110 g hvetemel
Varm opp ovnen til 170 grader
Ha sjokoladen i en varmebestandig bolle og sett den over en kjele med kokende vann. Ikke la bunnen komme nær vannet. La den smelte til den er glatt. Ha smør og melis sammen i en kjøkkenmaskin og bland sammen godt. Tilsett så ett og ett egg om gangen. Bland gradvis melet,bland godt hver gang.Tilsett den smeltede sjokoladen sakte og bland godt.Så heller du blandingen over i en liten langpanne (33x23x5 cm) dekket med bakepapir.
Ostekake:
400 g kremost
150 g melis
1/2 ts vaniljesukker
2 egg
Ha kremost,melis,og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin og kjør det på lav hastighet
til en glatt og tykk masse.Tilsett ett egg om gangen mens maskinen går.Blandingen skal
være glatt og kremaktig. Man kan øke hastigheten på slutten så den blir mer fluffy.
Bre fyllet over browniebunnen,og stek den i midten av ovnen i 30-40 min,eller til ostekaken
er fast å ta på og svak gyllen i kantene.
Avkjøl helt.Dekk til å la den stå i kjøleskapet i 2 timer eller over natten.
Kremtopping:
3 dl kremfløte
100 g melis
150 g bringebær
Ha fløte,melis og bringebær i en kjøkkenmaskin og visp det til det er fast,men
ikke stivt. Ta kaken ut av kjøleskapet og over på ett brett.Smør toppingen jevnt utover
brownien og pynt med bringebær.
ENJOY!!
Abonner på:
Innlegg (Atom)