Xmas "Red velvet" Cupcake med kremost topping


Red velvet er en av mine favoritt kaker. Nydelig smak på med kremost på toppen,jeg blir aldri lei :)
Og jeg syns disse passer perfekt nå i juletiden. Går godt sammen med en varm og god te,eller hvis du foretrekker gløgg:)










Kjøpte disse søte cupcake wrapper på Traktøren. Det er Wilton :)




 Ett ekorn og ugle som stjeler hatten til snømannen Kalle hehe



 Reinsdyr på akebrett ,kjempe søte :)




 Her er oppskriften :
Varm opp ovnen på 170 grader
50g usaltet smør
150g sukker
1 egg
10 g kakao pulver
rød pasta farge(Wilton no taste red)
1/2 ts vanilje ekstrakt
1,2 dl kjernemelk(skummet kulturmelk)
150 g hvetemel,siktet
1/2 ts natron
1 klype salt
1 1/2 ys hvitvinseddik
1 porsjon kremost topping



Ha smør og sukker sammen i en kjøkkenmaskin.Bland godt sammen til det blir fluffy.Sett maskinen på høy hastighet og tilsett så egget,og kjør til det er godt blandet.
Bland kakao pulver ,den røde pasta fargen og vanilje ekstrakten i en bolle til du får en tykk,mørk masse.
Ha den over i smør blandingen og bland godt til en jevn deig og farge. Sett så maskinen på lav hastighet,og hell i halvparten av kjernemelken .Bland godt sammen,og tilsett halvparten av hvetemelet. Gjør dette 2 omganger.
Kjør dette på høy hastighet igjen til du får en jevn blanding.Sett ned hastigheten og tilsett salt,natron,og hvitvins eddik.Bland godt.
Bruk en isskje til å fylle formene. Ikke mer en to-tredjedels fulle.Stek dem i midten i 20 min. La dem avkjøle på rist



Kremost toppin:
300 g siktet melis
50 g usaltet smør
125 g kald kremost
Visp sammen melis og smør i en kjøkken maskin eller med en elektrisk håndmikser.Kjør det på middels hastighet til alt er godt blandet.Ha i kremosten og bland det godt sammen.Kjør det på middels hastighet ett par minutter. Så er det bare begynne å dekorere :)

Enjoy!!

2 kommentarer: