Brownies med sjokolade topping

Denne browniesen er min favoritt. Toppet med nydelig sjokolade krem :) Farlig god.
Advarsel:Du klarer ikke å slutte å ta ett stykke til ;) Oppskriften er fra The Hummingbird bakery.

200g grovhakket mørk sjokolade/eller sjokolade knapper
175 usaltet smør
325g sukker
130g hvetemel
3 egg


Forvarm ovnen til 170 grader
Ha sjokoladen og smøret i en varmbestandig bolle og sett den over en kjele med kokende vann( Ikke la bunnen komme nær vannet). La den stå til det er smeltet
Ta av varmen ,tilsett sukker,mel og rør til alt er godt blandet.Rør inn eggene og bland det sammen til du får en jevn og tykk røre.
Ha blandingen over på bakepapir og stek dem midt i ovnen på 30-35 min til den begynner å slå sprekker på toppen men fortsatt har en myk kjerne.
Pass på å ikke steke den for lenge,ellers blir kantene harde og sprø.
Avkjøl helt før du tar på sjokolade toppingen.

Topping:
200g siktet melis
75g romtemperert smør
30g siktet kakaopulver
150g kald kremost

Bland melis,smør og kakaopulver i en kjøkkenmaskin eller med en elektrisk hånd mikser
på middels hastighet til alt er godt blandet.
Tilsett all kremosten og kjør til det er blandet godt. Øk hastigheten ,og fortsett til glasuren er lett og luftig ,minst 5 min.
Ikke bland for mye ,for da kan det bli fort rennende.

Enjoy :)


2 kommentarer:

  1. Ser nydelig ut!! Det står ikke noe om når melet skal oppi. Men regner med det er enten når du tar i sukkeret eller eggene :-)

    Marianne

    SvarSlett
  2. Takk for at du sa ifra ;) Nå er det ordnet :)Og denne brownien er KJEMPE GOD ;)

    SvarSlett